Apartmani Janach ***

Apartmani Janach ***

 

OPIS

Apartmani Janach nalaze se 600 m od toplica St. Kathrein. Od sadržaja: sauna, solarij, parna kupelj, kućni sef, perilica rublja, prostorija za ski-opremu. U svim apartmanima: SAT TV, direktna tel. linija, kuhinja s perilicom posuđa i aparatom za kavu.

Apartmani:

Tip A za 2-4 osobe – (58 m2) – hodnik, kompletno opremljena kuhinja, dnevni boravak s krevetom na izvlačenje, WC, kupaonica s WC-om, spavaća soba s bračnim krevetom, terasa.

Tip B za 4-6 osoba – (69 m2) – hodnik, kompletno opremljena kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak s krevetom na izvlačenje, WC, 2 kupaonice (1 s WC-om), spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s krevetom na kat, terasa, balkon.

Tip C za 2-4 osobe – (53 m2) – hodnik, kompletno opremljena kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak s krevetom na izvlačenje, WC, kupaonica, spavaća soba s bračnim krevetom, balkon i terasa.

Tip D za 4-6 osoba – (64 m2) – hodnik, kompletno opremljena kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak s krevetom na izvlačenje, WC, kupaonica, spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s dva odvojena kreveta, balkon i terasa.

Tip E za 5-7 osoba – (64 m2) – hodnik, kompletno opremljena kuhinja, dnevni boravak s krevetom na izvlačenje za 2 osobe, WC, kupaonica s WC-om, spavaća soba s bračnim krevetom i dodatnim ležajem, soba s krevetom na kat, balkon i terasa.

Tip F za 2-3 osobe – (38 m2) – hodnik, kompletno opremljena kuhinja, dnevni boravak s krevetom na izvlačenje, WC, kupaonica, spavaća soba s bračnim krevetom, balkon.