Residence Montana ***

Residence Montana ***

 

OPIS

Apartmanska zgrada Residence Montana smještena 4 km od skijaške staze, besplatni ski bus ispred ulaza. Od sadržaja: finska sauna, stolni tenis, bilijar, WiFi.

Apartmani:

Dvosobni apartman za 2 osobe (typ F): dnevna spavaća soba sa bračnim ležajem i kaučem, odvojena potpuno opremljena kuhinja sa blagovaonicom, TWC, balkon.

Dvosobni apartman za 3 osobe (typ D): spavaća soba sa bračnim ležajem, odvojena potpuno opremljena kuhinja sa prostorom za blagovaonicom i ležajem za 1 osobu, TWC, balkon.

Dvosobni apartman za 4 osobe (typ E): spavaća soba sa bračnim ležajem, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom, prostorom za blagovanje i ležajem na izvlačenje za 2 osobe, TWC, balkon.

Trosobni apartman za 4 osobe (typ B): dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom, prostorom za blagovanje i kaučem, TWC, balkon.

Trosobni apartman za 6 osobe (typ C): dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom, prostorom za blagovanje i ležajem na izvlačenje za 2 osobe, dva TWC, balkon.