Shopping u Pandorfu

SHOPPING SNIŽENJA 30%-70% DESIGNER OUTLET PARNDORF  SA OBILASKOM BEČA

Polazak u 05:30 sati, mjesto polaska po dogovoru.
Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do PARNDORFA, najvećeg dizajnerskog outlet-a u Austriji. PARNDORF outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. Više od 150 modnih trgovina sa preko 600 brendova ženske, muške i dječje mode, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porculana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i još mnogo toga. Stalna sniženja su od 30%-70%. Slobodno vrijeme za shopping.

Sastanak grupe po dogovoru (oko 14:00 sati) kod autobusa, te odlazak za Beč. Po dolasku u BEČ kraći razgled grada u pratnji vodiča: TRG MARIJE TEREZIJE, PARLAMENT, GRADSKA VIJEĆNICA, GRADSKO KAZALIŠTE, HOFBURG, GRABEN, KATEDRALA, KERTNERSTRASSE, ALBERTINA, MARIAHILFERSTRASSE…
Slobodno za šetnju i kupovinu u Beču. Sastanak grupe s vodičem u dogovoreno vrijeme, te polazak za Zagreb sa usputnim stajanjem u Parndorfu po putnike koji nisu išli u Beč.
Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

CIJENA: 255,00 kn

Cijena uključuje:
*prijevoz udobnim turističkim autobusom
*licenciranog pratitelja puta
*troškove organizacije i provedbe programa
*osiguranje, *PDV

Cijena ne uključuje: Vožnju od parkinga autobusa do centra Beča (cca 5€)

*PRIJAVE NA BROJEVE TELEFONA ILI U AGENCIJI

*Cijena rađena na bazi minimalno 45 putnika

Na ovaj program primjenjuju se  >>Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane>> turističke agencije Certitudo partner d.o.o.